У Пальмірі знайшли інструкції щодо купівлі секс-рабинь

 Mirror

Документи, кинуті бойовиками терористичного угруповання «Ісламська держава» (ІГ), містять інструкції про те, як купити секс-рабинь. Про це повідомляє The Mirror.

Зокрема, у знайдених паперах повідомляється про порядок дій, який повинен дотримуватися екстремістами при здійсненні угоди: «Брати, які хочуть придбати секс-рабинь, повинні в письмовій формі звернутися до свого безпосереднього командира. Тому, хто не зареєструється в установленому порядку, буде відмовлено в доступі до секс-рабинь на невільничому ринку».

Як випливає з тексту інструкції, «торги» проходили у формі аукціону. Гроші передавалися в закритому конверті, а перемагав той, хто пропонував найбільшу суму. У грудні 2015 року стало відомо, що у терористичній організації «Ісламська держава» (ІГ) розробили докладні правила утримання рабинь.

Поширені богословами ІГ фетви опинилися в розпорядженні спецназу США під час рейду на території Сирії у травні минулого року. У фетвах, зокрема, повідомляється, коли власник рабині може вступати з нею в інтимний зв'язок. Отцю і сину забороняється займатися сексом з однією і тією ж жінкою. Крім цього, у зводі правил говориться, що бойовикам, які тримають в рабстві мати і дочку, дозволяється вступати в статевий зв'язок лише з однією з жінок. ООН і низка правозахисних організацій неодноразово звинувачували ІГ у зґвалтуваннях тисяч жінок і дівчаток від 12 років. «Ісламська держава» влітку 2014 року захопила частину територій Іраку і Сирії й проголосила там халіфат. З ІГ борються, зокрема, армії Іраку і Сирії, міжнародна коаліція на чолі з США

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення