У парламенті Грузії побилися депутати: відео "поєдинку"

 СЕГОДНЯ

На тлі ситуації в Грузії члени грузинського парламенту влаштували бійку під час пленарного засідання 25 червня.

Інцидент стався після того, як коаліція відмовилася на вимогу опозиціонерів внести поправки до порядку денного і розглянути вимоги учасників народних протестів – відставку міністра внутрішніх справ Георгія Гахар і звільнення демонстрантів, які були затримані в ніч на 21 червня в Тбілісі.

Крім того, що члени правлячої партії "Грузинська мрія" проголосували проти зміни в порядок засідання, глава її фракції Мамука Мдінарадзе назвав опозицію "головним злом для Грузії" через спроби використовувати протест для зміни влади в країні.

Відразу після цього емоції в залі пленарних засідань переважали над розумом і депутати вирішили відстояти свої переконання в рукопашну. Після того, як їх розняли пристави, було оголошено технічну перерву.

Нагадаємо, багатотисячні протести в грузинській столиці почалися після інциденту, який стався 20 червня в місцевому парламенті, де глава російської делегації, комуніст Сергій Гаврилов відкрив міжнародну конференцію в залі законодавчого органу Міжпарламентську асамблею православ'я, сидячи в кріслі спікера.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення