У Павлограді чоловік вбив напарника після роботи, бо не поділили гроші

У Павлограді в парку вбили місцевого мешканця. Зловмисник завдав потерпілому численні удари по голові. Від отриманих травм 44-річний чоловік загинув на місці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

8 травня о п’ятій годині ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на міському пляжі в парку ім. Першого травня виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Павлоградського районного відділу поліції. Було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок травми голови. Правоохоронці встановили особу вбитого. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець. Під час слідчих заходів поліцейські встановили та опитали знайомих загиблого. Також було опрацьовано відео з камер спостереження, опитано жителів району.

"У результаті розшукових заходів було встановлено, що до злочину причетний 40-річний товариш потерпілого. Разом вони робили ремонт в одній з квартир. 7 травня чоловіки повертались з роботи і між ними виник конфлікт щодо розподілу коштів за виконану роботу. Суперечка переросла у бійку, під час якої нападник завдав потерпілому понад 10 ударів по голові", - розповіли у поліції.

Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта було вилучено одяг зі слідами крові. Речі направлено на експертне дослідження. Правоохоронці затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

8 травня слідчі Павлоградського відділу поліції за узгодженням з окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення