У Павлограді на пустирі знайшли розчленоване чоловіче тіло: усі подробиці, фото та відео

У Павлограді на вулиці Новоросійській натрапили на моторошну знахідку - розчленоване тіло чоловіка. До злочину виявились причетні двоє місцевих жителів - жінка завдала потерпілому численні ножові поранення, а потім разом зі своїм співмешканцем вони розчленували тіло померлого та винесли його на пустир. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Загиблим виявився 36-річний уродженець міста Тернівка, який з липня мешкав у Павлограді. Вже за тиждень слідчі спільно з оперативниками карного розшуку встановили двох підозрюваних у злочині та отримали вагомі докази їх причетності до жорстокого вбивства. Підозрювані - двоє жителів міста Павлоград, 39-річна жінка та її 40-річний співмешканець.

"У квартирі підозрюваних поліцейські провели обшук та виявили речові докази: знаряддя злочину, особисті речі та документи потерпілого. З’ясувалось, що 24 грудня вони запросили чоловіка до себе в гості. Під час застілля між ними виник конфлікт: жінка схопила ніж та завдала гостю численні ножові поранення, внаслідок яких він помер. Щоб приховати злочин та уникнути кримінальної відповідальності, співмешканці розчленували тіло, а наступного дня винесли та викинули його в яму. Речі вбитого вивезли в інший район міста", - розповіли у поліції.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину - ніж, та інші речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

6 січня слідчі за узгодженням з окружною прокуратурою повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваним вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення