У Пекіні за шість днів побудують завод із виробництва масок

У Пекіні планують за шість днів перетворити промислову будівлю на новий завод з виробництва захисних масок, щоб задовольнити зростаючий попит на них у зв'язку зі спалахом епідемії коронавірусу нового типу COVID-19. Про це напередодні повідомило Синьхуа.

Очікується, що завод, будівництвом якого займається компанія China Construction First Group, буде виробляти 250 тисяч масок на день.

Реконструкція об'єкта почалася в понеділок і, як очікується, завершиться вже до суботи. Для захисту робітників від можливого зараження коронавірусом вищевказана будівельна компанія буде вимірювати у них температуру тіла щодня і виділить приміщення далеко від житлової зони для розміщення робітників із симптомами хвороби.

На тлі боротьби Китаю з епідемією COVID-19 маски користуються величезним попитом з боку медпрацівників, персоналу з контролю захворювань, а також населення.

"Уряд заохочує виробників медичних засобів нарощувати їхнє виробництво, а також вживає інших заходів для заповнення дефіциту поставок відповідних товарів", - йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення