У передмісті Львова сталася стрілянина

У селі Зимна Вода, що в передмісті Львова, у одному з готелів поліція затримала хулігана, який влаштував стрілянину. Про це УНН повідомили в управлінні поліції охорони у Львівській області.

На пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал “Тривога” з готелю, що у селі Зимна Вода, Пустомитівського району Львівської області.

Оператор пульта на місце спрацювання негайно скерувала групу реагування поліції охорони. Прибувши на місце до правоохоронців звернулась адміністратор закладу, яка повідомила, що відвідувач закладу має при собі предмет, схожий на зброю, та з номеру було чути три постріли. Наряд поліції охорони на другому поверсі в номері готелю виявив чоловіка, який свою причетність до стрілянини заперечив.

Однак на балконі правоохоронці виявили дев’ятизарядний револьвер Stalker, калібру 4 мм. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Пустомитівського відділу поліції.

Нагадаємо, 27 лютого на вул.Кучера у Львові сталася перестрілка. Відомо, що подія сталася близько 9:30. Жителі навколишніх будинків почули постріли. Внаслідок інциденту пошкоджено вікна авто. Чоловік, який вчинив стрілянину, наклав на себе руки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення