У Петербурзі два автомобілі врізалися у людей на пішохідному переході (відео)

 УНН

У Петербурзі легкові автомобілі “Фольксваген” і “Рено” зіткнулися на Лермонтовському проспекті, повідомляє регіональне управління МНС РФ та місцеве видання “Фонтанка”

За попередньою інформацією УДІБДР по місту і області, близько 11:43 перехресті Лермонтовського проспекту і набережної Обвідного каналу “сталося зіткнення автомобілів „Рено“ і „Фольксваген“ з подальшим перекиданням одного з автомобілів з наступним наїздом на пішоходів на пішохідному переході”.

Як повідомили “Фонтанці” в ГУ МНС по Петербургу, за їхніми даними, постраждали шестеро пішоходів. З машини, що перекинулася, фахівці витягли жінку. Всіх передали прибулим на місце лікарям швидкої. За даними УДІБДР, п’ять пішоходів госпіталізовані в стані середнього ступеня тяжкості, один — водій — у важкому.

Місцеві ЗМІ також повідомили, що: “За кермом білого „Рено“, що перекинувся на Обвідному каналі, перебувала 38-річна чиновниця комітету з освіти адміністрації району Ломоносова Ленобласті. Надія Ільїна — провідний спеціаліст з дошкільної освіти”.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення