У Петербурзі вбили журналіста

 Сноб

У Санкт-Петербурзі знайшли вбитим 54-річного журналіста Дмитра Циликина, повідомляє «Фонтанка». Імовірно, він помер від ножових поранень більше двох днів назад.Тіло Циликина знайшли в його квартирі.

Останній раз він зв'язувався з родичами і друзями в кінці минулого тижня, коли повернувся із службового відрядження в Ригу. Родичі почали шукати Циликина і знайшли його загиблим. За фактом смерті журналіста порушили кримінальну справу за статтею «вбивство», передає агентство «Росія сьогодні» з посиланням на представника Слідчого комітету Росії по Санкт-Петербурзі Сергія Капітонова.

Дмитро Циликин закінчив Ленінградський державний інститут театру, музики і кінематографії . З 1982 по 1990 рік Циликин працював актором у театрі комедії імені Акімова. Після розпаду СРСР Алікін зайнявся журналістикою і друкувався в газеті «Час пік». Крім цього, він був автором і ведучим програм на РТР, П'ятому каналі і радіостанції «Ехо Петербурга». У 2000-х роках Циликин друкувався в «Відомостях», «Комерсанті», Vogue, Elle, «Експерта», «Профілі», «Діловому Петербурзі»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення