У під’їзді багатоповерхівки на Дніпропетровщині знайшли мертве подружжя (відео)

На Дніпропетровщині у місті Верхньодніпровськ жорстоко розправились із подружжям. Тіла загиблих 45-річного чоловіка та 44-річної жінки знайшли в під’їзді багатоповерхого будинку. За підозрою у подвійному вбивстві поліцейські затримали 45-річного чоловіка. Про випадок розповіли у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"За попередньою інформацією, напередодні сім’я загиблих перебували в гостях у знайомих. Між ними виник конфлікт, у розпалі якого господар схопив ножа та кілька разів вдарив ним своїх гостей. Після скоєного злочину він витяг чоловіка та жінку на сходовий майданчик та пішов додому відпочивати. Від отриманих ножових поранень потерпілі померли", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці обстежили місце події та прилеглу територію. На вулиці вони знайшли пакет з чоловічим та жіночим одягом і взуттям, пістолет, штик-ніж до ґвинтівки Мосіна. Ймовірне знаряддя злочину вилучено. На його поверхні - речовина бурого кольору, схожа на кров. Підтвердити це має судово-медична експертиза.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі дружина затриманого перевіряється поліцією на причетність до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення