У під’їзді ЖК 10-річний хлопчик підрізав сусіда, він у реанімації в тяжкому стані (відео)

У Москві рф двоє 10-річних дітей жорстоко порізали сусіда, а їх старший 12-річний брат ще й побив його. Це сталось у житловому комплексі ЖК "Еталон-Сіті". Як повідомляють росЗМІ, юні різники є мігрантами, а потерпілий чоловік іранцем. Чоловік зараз у реанімації у тяжкому стані.

Двоє десятирічних братів поверталися до себе додому о сьомій годині вечора. Біля під'їзду вони зустріли свого сусіда згори – 37-річного уродженця Ірану. За словами дітей, вони відчинили двері та пропустили чоловіка вперед, а йому це чомусь не сподобалося. Усі троє зайшли до ліфта, де сусід нібито почав бити одного з братів по потилиці. Хлопці кажуть, що вибігли на 15-му поверсі, де вони жили, і покликали на допомогу старшого брата. Сусід вибіг за дітьми і почав битися зі старшим хлопцем.

Утім інформація про те, що іранець напав у ліфті на двох братів-п'ятикласників і першим почав їх бити, не підтвердилась.

За останніми даними, мешканці московського ЖК, де п'ятикласник пірнув ножем чоловіка, готують колективну заяву. За їхніми словами, ці діти вже давно кошмарять увесь будинок.

Сусіди поскаржилися журналістам на поведінку двох братів — уродженців Азербайджану: їх звинувачують у зухвалій та хамській поведінці та постійних погрозах іншим дітям. Мешканці будинку впевнені, що 37-річний сусід-іранець сам став жертвою агресивних школярів, які ходять із ножами.

У мережі опублікували кадри, на яких видно, що чоловік поводиться спокійно. Він і діти про щось говорять (відео зверху). Сусіди вважають, що хлопчики як зазвичай поводились зухвало, тому чоловік пішов до їхніх родичів розбиратися щодо їхньої поведінки.

На одному з відео з камер спостереження є старший брат школярів. Саме з ним у постраждалого виникла бійка, під час якої десятирічний хлопець ударив його ножем. Крім сідниці, дитина, що нападала, поранила сусіда в стегно і в бік.

СК РФ порушив кримінальну справу за ч. 3 ст. 111 КК РФ "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю організованою групою". Мешканці ЖК зараз збирають дані з усіх сусідів, які коли-небудь постраждали від цієї родини, і готують колективну заяву. Відомо, що батько братів — бізнесмен, сім'я має дві квартири в одному під'їзді: на 15-му та 17-му поверхах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення