У Підмосков'ї українка здала силовикам ексчоловіка, який ухиляється від сплати аліментів і мобілізації

У Підмосков'ї жінка написала донос на колишнього чоловіка через те, що він ховається від мобілізації. Про випадок повідомляє російський телеграм-канал "Осторожно, Москва".

Ця сімейна драма з міста Одинцово. Із заявою на 30-річного Кирила Басенка звернулася ексдружина Марія. Жінка розповіла силовикам, що благовірний ховається від мобілізації. У заяві дружина залишила всі контактні дані колишнього: телефон, фактичну адресу, прописку.

За словами чоловіка, пара вже 4 роки як розлучена, а його колишня дружина - громадянка України. Кирило припускає, що погрожуючи мобілізацією йому та його братам вона намагається нашкодити. Чоловік сказав, що повістка йому не приходила, але він планує піти служити за контрактом.

Жінка в розмові з журналістами заявила, що сусіди передали їй, що насправді від військкомату прийшла повістка, але чоловік ховається на дачі.

"Цим мають займатися правоохоронні органи. Мені все одно – буде він мобілізований чи ні, але оскільки у нас є малолітня дитина, у вихованні якої батько не бере участі, хоча б так на нього вплинути. Основна мета – позбавити його батьківських прав», – зізналась Марія.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення