У підвалі багатоповерхівки на Оболоні знайшли промислову плантацію конопель (відео)

Правоохоронці вилучили нарковмісних рослин та встановили їх власника. За фактом незаконного посіву конопель розпочато кримінальне провадження.

До відділу карного розшуку Оболонського управління поліції надійшла оперативна інформація про те, що у підвальному приміщенні багатоповерхівки по вулиці Героїв Сталінграда невідома особа вирощує наркотичні речовини.

Правоохоронці вилучили кущі конопель, які направили на дослідження.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний місцевий житель. Чоловік зізнався, що посіяв коноплю та вирощував її для власного вживання, - розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Оболонського управління поліції ГУНП у місті Києві Євген Клевцов.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

- Зусилля правоохоронців спрямовані на збір доказової бази, щоби притягнути правопорушника до кримінальної відповідальності, - зазначив Євген Клевцов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення