У підвалі житомирської багатоповерхівки загорівся непотріб, дим швидко заповнив під’їзд (фото)

У Житомирі під час гасіння пожежі у підвальному приміщенні багатоповерхівки вогнеборці врятували чоловіка. Про це повідомили в управлінні ДСНС України у Житомирській області.

"20 березня о 05:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у підвальному приміщенні десятиповерхового житлового будинку в м. Житомир. Про це сповістили мешканці першого поверху багатоповерхівки, які побачили дим у під’їзді. На місці події бійці ДСНС встановили, що у підвалі вогнем охоплені побутові речі на площі 2 кв. м. У дальньому кутку підвального приміщення було виявлено чоловіка 1983 р.н.", - йдеться у повідомленні.

Чоловік добряче надихався їдкого диму, але перебував у свідомості. Його рятувальники вивели із задимленого підвалу на свіже повітря. Від надання медичної допомоги чоловік відмовився.

О 05:23 пожежу було локалізовано та о 05:31 – ліквідовано. Вогнем знищені побутові речі на площі 2 кв. м. До ліквідації загоряння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Попередня причина загоряння – необережне поводження з вогнем. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються фахівцями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення