У підземному паркінгу Києва постраждало 14 авто

Сьогодні вранці в Києві відбулася вогняна надзвичайна подія. Загорівся підземний паркінг по вулиці Кадетський Гай. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"У 07:11 до чергової частини Главку столичної поліції надійшло повідомлення, що на території підземного паркінгу на вулиці Кадетський гай горить автомобіль. Слідчо-оперативної групи Солом'янського управління поліції, яка прибула на місце події, черговий транспортної стоянки повідомив про те, що він перебував у кімнаті персоналу, коли спрацював щиток пожежної сигналізації. Чоловік зайшов у приміщення з автомобілями і виявив, що горить Volkswagen Golf. Він відразу зателефонував рятувальникам. Після того, як пожежники загасили вогонь, правоохоронці виявили чотири згоріли автомобілі і 10 – пошкоджених", - йдеться в повідомленні поліції.

Відомості про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом'янського УП ГУНП в місті Києві. Причини пожежі будуть встановлені після проведення відповідної експертизи. В даний час в Управління поліції звернулися всього п'ятеро громадян із заявами про пошкодження транспортних засобів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення