У Подільську по-звірячому вбили військового: його так били каменем по голові, що з неї витік мозок (відео)

У Подільську Одеської області жорстоко вбили військовослужбовця. Його тіло 8 березня близько сьомої години ранку виявили випадкові перехожі на проспекті Шевченка в районному центрі. Військовому, якого вбили, було лише 34 роки, повідомили у Подільському районному управлінні поліції.

У місцевих телеграм-каналах повідомили, що обличчя військового через звірячі побої просто відсутнє. Його так сильно били каменем по голові, що з неї витік мозок.

Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця вже затримали. Це житель Одеської області, який тимчасово проживав у райцентрі. У вбивстві він зізнався. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

"Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання", - зазначив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Як пише одеське видання Думська, загиблий — мешканець Кіровоградської області, мобілізований у середині лютого в одну з військових частин Подільська.

7 березня військовий мав повернутися на місце служби після лікування, але так і не з'явився. Встановлено, що ввечері 7 березня він розпивав спиртні напої зі своїм знайомим — громадянином К. Камери зовнішнього спостереження у центрі Подільська зафіксували недалеко від місця, де вранці знайшли тіло, двох нетверезих чоловіків, які йшли в невідомому напрямку. На другому відео чутно, як кричить жінка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення