У поїзді Інтерсіті "Перемишль-Київ" знайшли гранату

 СЕГОДНЯ

У Тернопільській області поїзд Інтерсіті сполученням "Перемишль-Київ" здійснив вимушену зупинку, оскільки в одному з вагонів було знайдено предмет, схожий на гранату.

"Небезпечну знахідку виявив під час руху поїзда прибиральник. Він, зайшовши в тамбур, забирав пакет зі сміттям. Пакет здався працівникові поїзда важким і той його перевірив. Про знахідку повідомив на лінію "102", – повідомляє тернопільська поліція.

За словами начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гаврилюка, на місце події виїхали вибухотехніки, співробітники поліції, бригада екстреної медичної допомоги. Коли поїзд зупинився в Тернополі, фахівці оглянули його і вилучили предмет.

За попередньою інформацією – в пакеті знаходився, ймовірно, пустотілий корпус гранати РГД-5. Її передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Працівники поліції встановлюють, хто і куди перевозив небезпечний предмет.

Відкрите досудове провадження (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення