У поїзді "Київ-Бердянськ" на жінку впала полиця з пасажиром (відео)

У поїзді Київ - Бердянськ на жінку впала полиця з пасажиром, який її погано закріпив. Постраждала від госпіталізації відмовилася, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці"

"Подія трапилася 13 лютого в поїзді №116 Київ - Бердянськ через 2 хвилин після відправлення. "Пасажир / ... / неналежним чином закріпив свою полицю і впав на пасажирку, яка перебувала знизу. Всі полиці вагону поїзда були в справному стані", - йдеться в повідомленні залізничного відомства.

Після інциденту місце обстежили. За заявою прес-служби, "ніяких пошкоджень полиці і кронштейнів, на яких вона тримається, не виявлено".

Також зазначається, що перед рейсом провідники закріпили полиці ще і спеціальними ременями.

Для 60-річної постраждалої пасажирки Наталії Манько на найближчу станцію була викликана карета швидкої. Однак жінка відмовилася від госпіталізації.

Пізніше журналістам місцевого видання "Районка" Манько повідомила, що конструкція вдарила її по спині. В результаті, пенсіонерка отримала переломи, протрузію і гематоми. Тепер лікарі їй забороняють ходити і навіть сидіти.

На сьогодні жінка проходить лікування в лікарні. Вона має намір звернутися до суду.

Наталія Манько радить пасажирам перед тим, як лягати на верхню полицю в поїзді, самостійно перевіряти її на міцність, щоб убезпечити себе та інших від травм.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення