У Польщі українці пограбували пункт обміну валют

 СЕГОДНЯ

Працівники Надбужанського відділу прикордонної служби затримали двох громадян України, які, використовуючи важкі молотки, скоїли напад на один із пунктів обміну іноземної валюти в місті Жари Любуського воєводства. Найближчі три місяці заарештовані українці проведуть під вартою. Їм загрожує від трьох до дванадцяти років позбавлення волі. Про це пише Польське радіо.

Зухвалий напад стався в ніч з 16 на 17 липня. Двоє нападників у масках атакували цілодобовий пункт обміну іноземної валюти в Жарах. Всередині приміщення вони відразу кинулися з важкими молотками розбивати вікно, яке відгороджує касира від клієнтів. Протягом декількох десятків секунд їм вдалося пробити отвір, через який нападники вкрали частину грошей. Зловмисники втекли в невідомому напрямку. Поліції про атаку повідомив працівник охорони, який відреагував на активовану робітницею пункту обміну тривогу.

У ніч на 17 липня співробітники Надбужанського відділу Прикордонної служби в Дорогуську затримали двох громадян України, які намагалися незаконно перетнути кордон з Польщі в Україну залізничним мостом. Після перевірки затриманих польські прикордонники з'ясували, що затриманих розшукує Любуська поліція за напад в Жарах.

Правоохоронці з'ясовують, затримані можуть бути причетні до подібних нападів на території всієї країни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення