У Польщі українця планують засудити до довічного ув’язнення

 Главком

У польському містечку Легіонове, що поблизу Варшави, поліція затримала 24-річного українця, якого звинувачують в замаху на вбивство, спробі зґвалтування, а також у пограбуванні двох жінок.

Як повідомляє TVN24, українцю загрожує довічне ув’язнення.

Затриманий громадянин України, перебуває у Польщі з червня цього року. До країни він приїхав на заробітки. Як показала експертиза, на момент затримання у нього було 1,4 проміле алкоголю в крові.

Заробітчанин арештований на три місяці. Прокуратура закидає українцю замах на вбивство, спробу зґвалтування, замах на грабіж, а також пограбування двох жінок. Загалом за скоєнні злочини українцю загрожує довічне позбавлення волі.

Як пише видання, спочатку українець напав на 60-річну жінку, яка поверталася з роботи додому після 22:00.

«Він ударив її твердим предметом по потилиці, коли жертва нападу впала, то спробував її зґвалтувати. Відомо, що потенційна жертва змогла відбитися, проте нападник вирвав сумочку і втік», - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання, через годину нападник знайшов чергову жертву.

«Цього разу жертвою нападу стала 23-річна жінка, яку «він намагався душити». Втім, і цього разу йому «довелося втікати, прихопивши при цьому мобільний телефон жертви», - повідомляє TVN24.

«Останньою жертвою українця також виявилася 23-річна жінка. Він напав на неї через п'ятнадцять хвилин після нападу на другу жінку. Кілька разів ударив у голову, викрутив руки і потягнув по землі до лісу. Трагедії вдалося запобігти завдяки втручанню людей з авто, яке проїжджало повз», – продовжує видання.

За інформацією польських журналістів, поліція затримала нападника вже за дві години після скоєння ним першого нападу.

«При підозрюваному виявлені особисті речі однієї з жертв нападів. Одяг підозрюваного був порваний і зі слідами боротьби з жертвами нападів (подряпини від нігтів жертв)», – резюмує видання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення