У Польщі жорстоко вбили громадянку України через цигарки

 Новое Время

У Польщі невідомі вбили громадянку України, її тіло зі слідами насильницької смерті знайшли 18 червня в водоймі біля м. Грубєшув Люблінського воєводства

За попередніми даними, загибла - мешканка м. Ковель Волинської області 26-річна Світлана Нестерук.

Видання Радар дізналося, що жінка померла насильницькою смертю, до її шиї був прив’язаний камінь.

За даними видання, загибла заробляла на життя тим, що скуповувала цигарки у так званих “човників” та перепродувала їх у польському Грубешові. Через певні проблеми з польським законом змінила ім’я та прізвище.

Видання припускає, що жінка могла стати жертвою польської цигаркової мафії, так як польські перекупники неодноразово погрожували їй та її бізнес-партнеру Віталію.

Польська поліція і прокуратура розслідують убивство.

Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк заявив, що дипломати дізналися про смерть українки від її чоловіка, незважаючи на те, що про подібні інциденти повинна була невідкладно повідомити польська влада.

"Я особисто тримаю цю справу на особливому контролі і запевняю, що українські дипломати зроблять усе необхідне, щоб отримати офіційну відповідь про загибель молодої громадянки України. Я особисто та наші співробітники також вживатимуть достатніх заходів для вирішення всіх інших питань, пов’язаних із цією справою", - заявив консул в інтерв’ю Волинській газеті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення