У польському місті невідомі з вигуками "Польща - для поляків!" побили українців (фото)

Поліція польського міста Торунь розшукує сімох чоловіків, які минулими вихідними побили п’ятьох громадян України, Російської Федерації та Білорусі, пише УНН з посиланням на місцеві ЗМІ

Співробітники місцевої поліції опублікували зображення п’ятьох злочинців, які були зафіксовані камерами відеоспостереження.

Представник поліції Торуня Войцех Хростовський повідомив журналістам, що: “Співробітники торунської поліції розшукують чоловіків, які в ніч з суботи на неділю побили в торунському Старому місті іноземців. За наявними даними, інцидент стався на національному підґрунті. Зображення злочинців зафіксували камери відеоспостереження. Офіцери шукають людей, які могли б допомогти встановити особи підозрюваних, а також свідків події”.

Громадян України, Білорусі та РФ побили у ніч з суботи на неділю в самому центрі Торуня.

В результаті нападу потерпілі отримали тілесні ушкодження. Наразі отримані травми не загрожують їхньому життю. За неофіційними даними ЗМІ, принаймні в одного з постраждалих зламані кістки черепа. Нападники під час нападу серед іншого кричали “Польща для поляків”, українцями були двоє з п’яти постраждалих. Серед побитих людей є також жінка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення