У Полтаві активісти на сесії міськвиконкому побилися з мером Мамаєм

 Страна

У Полтаві сьогодні на сесію міськвиконкому прийшли активісти, які влаштували бійку за участю мера міста Олександра Мамая через будівництво в місті "Газетної арки".

Люди прийшли з вимогою скликати позачергову сесію міськради і на ній розглянути питання про скасування забудови "Газетної арки", а також ряду інших питань.

Однак Мамай вирішив припинити засідання, не бажаючи вступати в перепалку з активістами. Тоді активісти почали штовхати міського голову і не випускали його з залу, в результаті і сталася бійка.

Незважаючи на це, Мамай заявив, що не буде скликати позачергову сесію і пішов у свій кабінет. Активісти пішли за ним, але він зачинив двері

Пізніше до будівлі міськради прибув спецзагін поліції. Частина якого вишикувалася біля кабінету Мамая. Пізніше поліція залишила територію біля кабінету мера Полтави, а активісти очікують, коли градоначальник вийде для спілкування з ними.

Арка "Газетний ряд" - територія, де протягом багатьох років працювали продавці преси. Після того, як арка перейшла у власність місцевого підприємця, її заварили металевими листами.

Як повідомлялося раніше, 10 квітня, починаючи з восьмої години ранку, протестуючі блокували всі входи в будівлю Полтавської міської ради, виконавчого комітету та управління з тією ж вимогою скликати сесію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення