У Полтаві чоловік влаштував стрілянину в магазині

 МВС

32-річний п’яний полтавець влаштував сварку в магазині. Коли ж приїхали правоохоронці – почав стріляти. Про це повідомляє сайт МВС

Під час перебування в наряді працівники батальйону патрульної поліції спільно з працівниками приватної охоронної фірми отримали повідомлення про спрацювання тривожної кнопки в одному з магазинів по вулиці Калініна.

"При виїзді за вказаною адресою було встановлено, що в магазині перебував невідомий чоловік в нетверезому стані. Полтавець вчинив сварку з працівниками даного магазину, а саме ображав їх нецензурною лайкою, порушуючи громадський порядок та заважав роботі магазину. При спробі правоохоронців заспокоїти вищевказаного громадянина, останній дістав пістолет, здійснив декілька пострілів",-розповіли правоохоронці.

З метою припинення правопорушення та недопущення травмування громадян правоохоронці змушені були застосувати спецзасоби травматичної дії. Зловмисник намагався втекти, але силами спільного наряду його вдалося затримати. Хуліганом виявився 32-річний мешканець Полтави. При огляді місця події та прилеглої території працівники поліції вилучили гільзи калібру 9 мм та пістолет з маркуванням ПМР зі знищеними ідентифікуючими даними.

Зброю та гільзи направили на експертизу. Зараз чоловікові надана медична допомога, після чого його буде доставлено до ізолятора тимчасового тримання. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення