У Полтаві директор турагентства ошукав клієнтів на 1 млн грн

Шахрай оформляв замовлення на відпочинок за кордоном зі стовідсотковою передоплатою, після чого привласнював чужі кошти і зникав

Слідчі відділення поліції №1 міста Полтава заочно повідомили про підозру та оголосили в розшук 33-річного директора одного з турагенств, який ошукав своїх клієнтів на майже 1 млн грн. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Шахрай оформляв замовлення на відпочинок за кордоном із стовідсотковою передоплатою, після чого привласнив кошти клієнтів і зник. Аферист почав виманювати гроші ще у 2018 році, з того часу до поліції надійшло вже 20 заяв, проте потерпілих, припускають у поліції, може бути й більше.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 364-1 Кримінального кодексу України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), а також частиною 3 статті стаття 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За скоєне розшукуваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Всіх, хто має інформацію щодо місця перебування Михайла Тищенка, просять повідомити за номерами телефонів: 050-6088175, 099-3394571 або 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення