У Полтаві іноземці з ножем напали на таксиста

 СЕГОДНЯ

У Полтаві двоє іноземців поранили ножем і пограбували таксиста. Злочинців затримали, повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Напад стався вранці 12 травня. Іноземці викликали таксі і попрямували на ньому в один з будинків в мікрорайоні "Левада". Приїхавши на місце, вони накинулися на таксиста і почали його бити. Один з іноземців вдарив потерпілого ножем. Після цього вони забрали у чоловіка гроші і зникли.

Поліцейські оперативно затримали нападників, іноземців 1989 і 1988 народження. За словами затриманих, кілька місяців тому приїхали в Полтаву на заробітки. За фактом нападу на таксиста було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб).

"Зловмисникам-іноземцям судом вже обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Згідно з санкцією статті, обом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна", – розповів заступник начальника ВП № 1 Полтави Олег Кропивка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення