У Полтаві спалахнула потужна пожежа на стоянці з бензовозами

 СЕГОДНЯ

У Полтаві в приміщенні з бензовозами спалахнула потужна пожежа, в якій були знищені два автобуса і пошкоджені три ремонтних бокси.

Вогонь був настільки потужним, що підійти до нього близько рятувальники не могли – пожежа охопила 150 квадратних метрів і дим від неї було видно за кілька кілометрів. Щоб перемогти стихію, було залучено сім пожежних автомобілів і 35 рятувальників.

Нагадаємо, в Києві з пожежі врятували двох пенсіонерів. Пожежа виникла в кімнаті однієї з квартир на дев'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Інцидент стався 25 червня о 5:13 на Оболонському проспекті столиці. Рятувальники зуміли локалізувати пожежу о 5:48, а о 5:57 – ліквідували.

Перед цим, 17 червня, в Києві сталася пожежа на центральному автовокзалі. Повідомлення про загорання рятувальники отримали о 3:25. Як виявилося, на другому поверсі триповерхової будівлі в стіні коридору, в місці групової прокладки електрокабелів, виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню на службове приміщення.

А 23 червня в центрі Києва, навпроти Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки, на вулиці Богдана Хмельницького, горів старовинний відселений будинок. Тоді обійшлося без жертв і постраждалих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення