У Порошенка погрожують подати позов проти ЗМІ через заяви Онищенка

 Depo

Юридична фірма Atkins Thomson, яка представляє інтереси Президента України, надіслала всім іноземним ЗМІ листа, в якому попереджає про суди у справі публікацій заяв нардепа Олександра Онищенка

Відтак, Atkins Thomson повідомляє про хибність заяв Онищенка і про те, що відстоюватиме інтереси свого клієнта в суді.

"Ця юридична фірма представляє партію "Блок Петра Порошенка", її керівництво та уряд України. Ми проінструктовані вжити всіх необхідних заходів, щоб запобігти публікації серії наклепницьких тверджень, які походять від Онищенка, і які широко розповсюджуються серед друкованих та радіомовних ЗМІ. Якщо ви будете інформовані в його передісторії, вам стане зрозуміло, що правдивість його заяв – під сумнівом.

Якщо буде потрібно, ми будемо судитися, а також будемо залучати до відповідальності будь-яке мовне або друковане ЗМІ в Європі і в усьому світі за будь-які передруки цих наклепницьких тверджень, якщо це необхідно і доцільно.

Істина в тому, що всі ці твердження є повністю неправдивими, і вони створені для того, щоб завдати нашим клієнтам максимального збитку. І немає ніяких підстав, щоб їх підтримувати", – повідомляється в листі.

Нагадаємо, що раніше нардеп-втікач Олександр Онищенко, заявив, що у нього є компромат на Петра Порошенка, який він, начебто, передав американським спецслужбам.

Пізніше у мережі з'явився аудіозапис розмови, голоси на якій схожі на голоси нардепа-втікача Олександра Онищенка та депутата від "Волі народу" Олеся Довгого, який виступає нібито переговірником від Порошенка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення