У Порошенка жорстко відреагували на заяву комбата «Правого сектору»

 FaceNEWS

Радник президента України Петра Порошенка Олег Медведєв у жорсткій формі відреагував на заяву керівника «Добровольчого українського корпусу» (ДУК) Андрія Стемпіцького щодо намірів боротьби з «режимом» нинішнього глави держави. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Слово «патріот» іноді римуэться з людьми з іншої референтної групи. Така рима. Якщо по-хорошому, за подібну заяву Стемпіцький повинен бути заарештований, політв'язень, бл * ха. А керівника прес-служби «Правого сектора» (Артема Скоропадського), якщо це все той же, давно пора вислати на батьківщину, в Рязань, або звідки він там родом», - написав Медведєв.

Нагадаємо, що керівник ДУК Андрій Стемпіцький , в інтерв'ю Апострофу заявив, що "для боротьби проти режиму, який вибудовує нинішній президент України Петро Порошенко, у «Правого сектору» є запасні батальйони «Добровольчого українського корпусу» (ДУК).

«Часто почали дзвонити наші бійці з областей і питати чи правда те, що не буде запасних батальйонів ДУК. Запасні бати - це наша опора в боротьбі не тільки з сепаратистами, а й із внутрішніми ворогами. Хто таке нашіптує бійцям і командирам, той працює на ворога і вносить дестабілізацію в структуру. Комусь дуже хочеться, щоб ми не стояли на шляху «життя по-новому». Але так не буде», - підкреслив він.

У той же час командир ДУК додав: «Ми будемо тієї кісткою в горлі, якою подавиться режим».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення