У Познані затримали українця, який після вбивства переховувався в Польщі

 СЕГОДНЯ

Польська поліція, яка раніше заарештувала два десятки росіян, затримала в Познані 28-річного громадянина України, якого підозрюють у жорстокому вбивстві молодої дівчини в Україні. Про це в середу повідомили в Головній комендатурі поліції. Чоловіка вже передали українським правоохоронцям.

28-річного громадянина України, який переховувався від правосуддя, вдалося затримати завдяки співпраці польської та української поліції.

Українець вже через кілька днів після вбивства вперше виїхав до Польщі, а коли знайшли тіло вбитої в 2018 році 17-річної дівчини, знову поїхав до Польщі.

Підозрюваного українця затримали на одній з вулиць Познані. У Головній комендатурі поліції повідомили, що операція проходила "дуже динамічно, але професійно і безпечно для інших осіб і пасажирів транспортного засобу, на якому їхав підозрюваний. Сам він був абсолютно здивований поліцейською операцією".

У Головній комендатурі поліції нагадали, що затримання Миколи С. – це "ще один результат дуже хорошої співпраці польської та української поліції".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення