У Путіна є чотири варіанти захоплення України

 Народна Армія

Президент Росії Володимир Путін хоче захопити всю Україну.Про це в інтерв'ю «Народної армії» сказав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Путін не змінив своєї мети. Він хоче захопити не Донецьку та Луганську області, його мета - вся Україна. Його мета - переділ світу, і свідченням цього є військові дії в Сирії. Це його стратегія. Зараз він просто змінює тактику - або захопити Україну військовим, або політичним, і економічним шляхом. Або відразу три в одному. І тут немає ніяких сумнівів. Тому ні в якому разі не можна розслаблятися.

План Росії не змінився: відновлення контролю над пострадянськими територіями. І Україна тут - головна мета. Ніякої імперії, яка будувалася в Москві, не було без України. І саме це є метою Путіна - повернути Україну під свій вплив », - сказав Яценюк.За словами прем'єра, Росія «намагається підірвати Україну зсередини - підривати економічну, політичну стабільність, буде розігрівати ситуацію через своїх агентів впливу».

«Будуть розповідати українцям про дешевий газ, про маленьких зарплатах і пенсіях. Втім, хочу нагадати: дешевий газ, як і дешевий сир, буває тільки в мишоловці », - пояснив Яценюк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення