У Путіна визнали окупований Донецьк абсолютно бандитським

 Апостроф

Російський письменник Захар Прилєпін, який є затятим прихильником президента РФ Володимира Путіна та "русского мира", назвав окупований бойовиками Донецьк найкращим місцем для гангстерського репу, зазначивши, що ніде в світі не побачиш стільки гангстерів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"У мене є п'ять улюблених виконавців (зарубіжних) музики. З різних причин їх люблю, але нікого в житті я так багато не слухав як цих п'ятьох. 50 cent народився сьогодні, 6 липня, у тому ж 1975 році, що і я. Як у мене часом буває, одного разу я випадково звернув увагу, що і Марк Алмонд - липневий (9 липня). А коли я дізнався (дні три тому навмисне вирішив подивитися), що чарівний Даміан Марлі народився 21 липня, я вже не здивувався. Двоє інших - Роберт Сміт та Іггі Поп народилися 21 квітня. Напевно, це теж щось значить, але я не знаю що.

Коротше, "полтос", з днюхой, чекаємо тебе в Донецьку. Це найкраще в світі місце для ганста-репу. Ніде в світі ти такої кількості справжніх ганста не побачиш. (О, стріляють за вікном. Салют, напевно)", - зазначив Прилєпін.

Як повідомлялося раніше, наприкінці червня в Донецьку стався замах на бойовика Арсенія Павлова, відомого під позивним "Моторола".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення