У результаті виверження вулкана в Азовському морі з'явився острів (відео)

 Громадське.ТВ

Викиди були близько двох метрів у висоту, через деякий час активність припинилася і ненадовго продовжилася приблизно через годину

Острів з бруду з'явився в Азовському морі в районі станиці Голубицької в Темрюкському районі Краснодарського краю. Він утворився внаслідок виверження грязьового вулкана. Відео цієї події з'явилося на YouTube, передає видання «Темрюк.інфо».

За інформацією порталу, виверження почалося вранці 25 жовтня. Викиди були близько двох метрів у висоту. Через деякий час активність припинилася і ненадовго продовжилася приблизно через годину. У результаті в кількох десятках метрах від берега в районі центрального пляжу утворився грязьовий острів довгастої форми. Виверження грязьового вулкана в Голубицької повторюються з періодичністю раз на кілька років і не представляють небезпеки для людей. Після цього утворюється острів з бруду, який через деякий час розмиває водою і від нього не залишається і сліду, наголошується в публікації. На території Темрюкського району, що займає весь Таманський півострів і частина дельти Кубані, є кілька таких вулканів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення