У РФ планують відновити "козацьку гвардію" для війни на Донбасі - ІС

 Пресса Украины

У Ростовській області Російської Федерації в місті Новочеркаськ дев'ятнадцятого лютого цього року заплановано проведення підсумкової наради щодо відновлення так званої «Козацької національної гвардії».

Новину повідомляє «Преса України», посилаючись на групу «ІС».

Як стало відомо групі «Інформаційний спротив», на базі представництва так званого «Всевеликого Війська Донського» під проводом Миколи Козіцина дев'ятнадцятого лютого цього року в місті Новочеркаську Ростовської області Російської Федерації, планують провести заключну нараду щодо «відновлення» «КНГ».

Варто нагадати, що на початку лютого вже проходили збори по цій же темі. У них брали участь «отамани» і посланці ніким не визнаних «Донецької та Луганської народних республік». Крім цього, на зборах були присутні повпреди з Федеральної служби безпеки Російської Федерації, а також екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров, якого, за наявними відомостями, назвали не інакше як «майбутнім президентом України». В ході того засідання ватажок «Всевеликого Війська Донського» загострив увагу присутніх на необхідності прискорити процес завершення створення «Козачої національної гвардії», яку в найближчому майбутньому планують використовувати на Донбасі крім воєнізованих угруповань «Донецької та Луганської народних республік». Виїзд в столицю РФ козацький ватажок запланував на двадцять третє лютого, тобто Козіцин хоче потрапити в цей день на прийом в АП Російської Федерації, де і доповість про завершення формування козацької гвардії і її боєготовності. Також на цій індульгенції Микола Козіцин планує отримати наказ про використання козацької гвардії на окупованій Росією території Східної України в боротьбі з силами АТО.

Як вже повідомлялося, в Донецькій і Луганській областях вже знаходиться не менше трьох гвардійських козачих сотень.

Як виявилося окупантам останнім часом проблематично забезпечувати активність ведення вогню. Тому зараз частини «Першого армійського корпусу Донецької народної республіки» забезпечуються фактично «з коліс», тобто відразу ж після прибуття усього необхідного з території Росії.

У зв'язку з цим командуванням висунуті вимоги до своїх підлеглих вести суворий облік і економити матеріально-технічні засоби. У той же час командирів бойовиків повідомили про підготовку до передислокації великих партій матеріально-технічних засобів з числа недоторканного запасу Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації з метою поповнити до штатних нормативів запаси. Правда, точну дату поставки не називали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення