У РФ раптово помер перший ватажок бойовиків "ЛНР"

 Lenta.ru

Перший ватажок терористичної організації «ЛНР» Валерій Болотов помер. Про це заявив екс-ватажок «ДНР» Олександр Бородай і підтвердило джерело, близьке до Болотова. Причини смерті поки не відомі.

Болотов став ватажком «ЛНР» у квітні 2014 року, коли його обрали "народним губернатором" Луганської області. Він брав участь у збройному захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області. У серпні 14 серпня 2014 рік Болотов виїхав з Луганська. Його змінив на посаді ватажка «ЛНР» Ігор Плотницький.

Болотову було 47 років.

Нагадаємо, що в 2015 році на території окремих районів Луганської області загинули або були вбиті кілька відомих бойовиків «ЛНР», які не підпорядковувалися ватажкові «ЛНР» Ігорю Теслярському.

1 січня 2015 року в Луганській області "ЛНР-вівцями" був ліквідований бойовик Олександр Бєднов (Бетмен), в кінці січня — комендант Первомайська Євген Іщенко (Малюк). 28 лютого 2015 року вони захопили в полон коменданта Красного Луча Сергія Косогорова (Косогор).

23 травня 2015 року був убитий один з польових командирів «ЛНР» Олексій Мозговий, чий джип розстріляли зі стрілецької зброї.

В середині грудня того ж року був убитий командир окремого мотострілецького козачого полку «Народної міліції ЛНР» Павло Дрьомов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення