У РФ зробили тривожний прогноз щодо дій військ Путіна в Україні

 Апостроф

Україні варто серйозно готуватися до протидії Росії через підготовку Кремлем ряду провокацій.

Таку думку в колонці на "Апострофі" висловив російський опозиціонер Костянтин Боровий.

"Я думаю, що сьогодні у Кремля існує кілька мобілізаційних планів. Один з них, безумовно, стосується України. Тому що війська розміщені на західних кордонах Росії, у Білорусі. Очікувати провокацій варто", - зазначає Боровий.

На його погляд, Україні необхідно шукати можливості для протистояння російській агресії.

"У мене відчуття, що в Україні такої готовності наразі немає. Як Кремль це буде здійснювати, поки не ясно. Але за багатьма непрямими ознаками зрозуміло, що такі провокації плануються. Не знаю, чи буде танковий наступ на Київ, як висловився Венедиктов, але дрібні провокації, які створять напруженість на кордоні, в Україні – майже гарантовані", - вважає політик.

За словами Борового, такі події обговорюються на рівні довірених осіб Кремля, а також на експертному і пропагандистському рівнях.

"Тема України знову стала якщо не провідною, то дуже помітною на російському телебаченні, в пропагандистській кампанії", - зазначає політик.

При цьому він вважає, що спостережуване нагнітання напруженості може свідчити про те, що Кремль може перейти від віртуальних до реальних військових дій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення