У римському аеропорту заарештували німецького професора з черепом у валізі

 Lenta.ru

Німецького професора заарештували в аеропорту Фьюмічіно за незаконне зберігання людських останків, повідомляє газета Il Messaggero.

Чоловік прямував через Італію в Дюссельдорф. Вміст його валізи викликав підозру у співробітників служби безпеки римського аеропорту.

Після перевірки багажу їм довелося викликати поліцію — там лежав людський череп.

Пасажиру пред'явили звинувачення в незаконному зберіганні людських останків. Поліцейські поцікавилися, що він зробив з черепом перед тим, як покласти його в валізу, — кістки були добре відполіровані, нижня щелепа була відсутня. Почувши слова поліцейських, немолодий професор, як стверджують свідки, прийшов в жах. Він розповів, що купив череп для наукових цілей за 50 євро у вуличного торговця в Римі. Останки відправили на експертизу, щоб з'ясувати їх походження.

У лютому британський сайт MyOffers склав список незвичайних речей, які мандрівники намагалися незаконно провезти в своєму багажі або ручній поклажі в літаках та інших транспортних засобах.

У валізах пасажирів були знайдені: двомісячне левеня, ракетна установка, кінь в клітці для собак і жива жінка. Перевезення крокодила внутрішнім рейсом в Конго закінчилося сумно для всіх пасажирів — хижак вибрався з сумки, налякав людей, вони скупчилися в носовій частині і літак упав

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення