У Рівненській області на вулиці згвалтували 10-річну дівчинку

 СЕГОДНЯ

У місті Здолбунів напали на п'ятикласницю, яка поверталася зі школи додому. Гвалтівник погрожував дитині, приставляв до горла "трояндочку", а потім кинув дівчинку на сніг і жорстоко поглумився.

"Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею йшов невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадський туалет, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту. Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник завдавав ударів і погрожував, приставляючи до горлу розбиту пляшку, щоб вона мовчала", – повідомляє прес-служба рівненської поліції.

Зрозумівши, що в туалеті неможливо здійснити задумане, чоловік розстелив на снігу куртку і згвалтував неприродним способом.

Нелюда розшукали та доставили до відділення поліції протягом години. Ним виявився раніше судимий житель Рівненського району. 22-річний хлопець вже відбував покарання за грабежі, також він причетний до здирництва. Тепер рецидивісту, який знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує ще 15 років в'язниці.

Як розповіли сайту "Сегодня.ua" в прес-службі поліції, дівчинка пережила сильний стрес, але обійшлося без госпіталізації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення