У Рівному чоловік підірвав гранату на дитячому майданчику: 5 постраждалих (фото)

У Рівному на дитячому майданчику серед багатоповерхівок ввечері 4 листопада вибухнула граната. Про це повідомляє патрульна поліція Рівненської області.

"Близько 21:00 поліцейські отримали виклик про конфлікт із ймовірним застосуванням гранати на вулиці Романа Шухевича. Охоронці порядку миттю вирушили на місце події. На дитячому майданчику у дворі однієї з багатоповерхівок інспектори виявили заявницю, яка вказала на чоловіка з гранатою в руках. Раптом невідомий чоловік кинув гранату, яка здетонувала", – йдеться у повідомленні.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook розповів подробиці. Каже, що патрульна поліція отримала виклик у районі Північного, де двоє чоловіків конфліктували. Один із них погрожував підірвати гранату. Коли патруль прибув на місце, зловмисник покинув боєприпас, який здетонував.

За попередньою інформацією, постраждало п’ятеро осіб, серед яких малолітня дитина та патрульний. Потерпілим лікарі надають необхідну допомогу, загрози їхньому життю немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення