У Рівному Nissan збив двох жінок: за кермом була поліцейська напідпитку

У Рівному працівниця поліції за кермом автомобіля Nissan допустила наїзд на двох пішоходів. Аварія сталася у п'ятницю, 26 червня, на вулиці 16-го Липня. Про це повідомили у поліції області.

"Встановлено, що 31-річна жителька Рівного, старший слідчий слідчого управління поліції області, виїжджаючи автомобілем заднім ходом, допустила наїзд на двох пішоходів, які йшли вулицею 16-го Липня. У 33-річної рівнянки медики діагностували забої колін, у 28-річної жительки Рівного — забій спини. Обох після надання допомоги відпустили та не госпіталізовували", - йдеться у повідомленні.

31-річна поліцейська за зовнішніми ознаками перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування відмовилася. На неї поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Кримінальне провадження за фактом аварії розслідуватиме ДБР.

Працівники інспекції з особового складу за цим фактом проводять службове розслідування. За результатами перевірки працівницю поліції буде звільнено з органів Національної поліції. Також її безпосереднього керівника звільнено з посади, а керівника відділу, де працювала поліцейська – притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення