У Рівному водій легковика збив дитину на велосипеді (фото)

У Рівному автомобіль наїхав на неповнолітнього велосипедиста. Потерпілого шпиталізували до лікарні з ЗЧМТ і численними забоями. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

"27-річний водій автомобіля "ЗАЗ-110267", рівнянин, здійснюючи маневр повороту праворуч із вулиці Князя Володимира на Глибоку, допустив наїзд на 14-річного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку тротуаром. Унаслідок ДТП неповнолітнього доставили до лікарні, де у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та численні забої", - йдеться у повідомленні.

За результатами огляду на алкотестері кермувальник був тверезий. У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 КК України, у нього також відібрали біологічні зразки, а транспортний засіб вилучили.

Як повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, на момент прибуття бригади швидкої допомоги 14-річний потерпілий був у свідомості. У нього виявили забійну рану голови та осаднення рук і ніг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення