У Рівному заарештували іноземця, який викрав понад 200 тисяч гривень

 СЕГОДНЯ

Слідчі Рівненського відділу поліції заарештували 36-річного іноземця за здійснений в обласному центрі грабунок. Йому повідомили про підозру, а 21 липня, за клопотанням слідчого, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

"Близько восьмої вечора 18 липня рівнянин став свідком того, як на вулиці Макарова невідомий чоловік розбив скло у вантажівці MAN і забрав звідти сумку. За орієнтуванням легковик Renault Megane патрульні помітили на автодорозі "Устилуг – Луцьк – Рівне" і зупинили в селі Бронники Рівненського району. За кермом перебував 36-річний громадянин Грузії", – повідомляють у поліції.

Крім нього, в салоні були ще двоє чоловіків-іноземців. В ході перевірки патрульні виявили у транспортному засобі кишенькові ножі, газові балончики та грошові кошти в сумі майже 224 тис. гривень. Слідчі повідомили 36-річному іноземцю про підозру.

Поліцейські також встановили, що вантажівку припаркував недалеко від магазину 46-річний киянин, водій-експедитор, який на момент скоєння злочину пішов до магазину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення