У Рівному злодій стріляв у копів

У Рівному водій Opel Omega, намагаючись втекти від поліції, протаранив два патрульних автомобілі та стріляв у копів. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

Як стало відомо, система відеоспостереження "Безпечне місто" виявила автомобіль, який перебуває в розшуку, патрульним передали відповідне орієнтування, і вони почали переслідувати підозрюваного.

Тим часом, на вимогу поліцейських зупинитися водій додав швидкості і попрямував у бік села Бармаки. Під час спроб зупинити підозрюваного він протаранив два службових Toyota Prius і продовжив втечу.

Доїхавши до лісосмуги біля Олександрії, підозрюваний кинув машину і спробував втекти, а коли копи наблизилися до нього, той дістав зброю і намагався вистрілити, але пістолет дав осічку. У свою чергу поліцейські зробили попереджувальні постріли вгору, і зловмисник здався.

Затриманим виявився 35-річний житель Олександрії, раніше судимий за незаконний продаж наркотиків. Він перебував у розшуку за грабіж, вчинений в Рівному в 2017 році. Під час обшуку у нього вилучили пістолет, наркотичні речовини та гроші.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення