У Росії "Асад тур" запускає туристичні путівки на війну до Сирії

 ЕСПРЕСО.TV

У Росії туроператор "Асад тур" має намір запропонувати своїм клієнтам туристичні путівки на лінію фронту в Сирії Про це повідомляє агентство міських новин "Москва" з посиланням на копію заяви про реєстрацію.

За словами президента Першої патентної компанії, яка здійснювала консультування з питань реєстрації товарного знака, Анатолія Аронова, бренд реєструється по класу міжнародної класифікації товарів і послуг (МКТП), а саме №39 "Транспортування; упаковка і зберігання товарів; організація подорожей".

"Заявник, ТОВ "Мегаполіс", розраховує в майбутньому році запустити з Москви тури в Сирію з можливістю поїздки на лінію фронту. Це будуть індивідуальні подорожі, тривалістю чотири-п'ять днів і розраховані на групи від трьох до п'яти чоловік", - розповів Аронов.

Він також зазначив, що компанія вже направила запити в посольство Сирії та профільні відомства. На даний момент компанія веде переговори з готелями і транспортними компаніями в Сирії. Аронов зазначає, що незважаючи на кризу люди як і раніше цікавляться глобальними катаклізмами і військовими діями, бажаючи побачити їх на власні очі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення