У Росії конфлікт покупця з касиром закінчився "нокаутом" (відео)

У Челябінську чоловік у кітелі із символікою РЖД (російських залізниць) і жіночих ботфортах поскандалив у магазині і отримав удар в голову від охоронця. Відео інциденту потрапило в мережу. Про це пише видання МК-Урал.

На записі видно, що чоловік ображав співробітників магазина, а потім вступив у конфлікт з охоронцями. Його супроводжували до виходу, однак він продовжував сперечатися.

Після того, як одіозний покупець вибив з рук охоронця якийсь предмет, останній вдарив його по обличчю, внаслідок чого чоловік упав на підлогу.

ЗМІ повідомляють, що постраждалого звуть Андрій і він працює провідником на залізниці.

Зазначається, що чоловік не обмежився образами персоналу і пошкодив вітрину. Тоді співробітники магазину викликали охорону.

Стосовно співробітника охоронної компанії, який ударив скандального покупця, порушили кримінальну справу за перевищення повноважень, а покупця доставили в поліцію.

У суді потерпілий розповів, що забіг купити сигарети і дуже поспішав, а на касі в магазині нікого не було. Свою розповідь він супроводжував нецензурними виразами, за що в підсумку був засуджений до адміністративного арешту на дві доби.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення