У Росії молода няня жорстоко вбила немовля: відео з вбивцею і деталі трагедії

 Апостроф

У Тюменській області Росії 23-річна дівчина, Вікторія Айметдінова, підозрюється в тому, що вона викрала і вбила 6-місячну дитину, за яким доглядала.

Про це повідомляє 360.tv .

"24 вересня 2019 року в денний час підозрювана, яка на прохання батьків доглядала за немовлям в будинку по вулиці Північній міста Заводоуковска, вирішила його викрасти. З цією метою вона близько 12:00 зібрала дитину і пішла в ліс, який розташовано за будинком. Перебуваючи в лісі, близько 13:00 вона вбила дитину", - повідомили в Слідчому комітеті РФ.

Як зазначається, викрадення сталося, коли батьки дитини були на похоронах. При затриманні підозрюваної, у неї виявили пакет з тілом дитини. Немовля задушили, а потім спалили.

Родичі загиблої дитини розповіли, що знали дівчину кілька років - вона майже три роки зустрічалася зі старшим братом убитого нею немовляти. При цьому, як стало відомо, у Айметдінової раніше вже були судимості: за насильство по відношенню до представника влади - п'яна напала на поліцейського, і за побиття неповнолітньої - теж під дією алкоголю.

Незадовго до вбивства дівчина залишила на своїй сторінці в соціальній мережі "Вконтакте" кілька дивних записів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення