У Росії мотоблогер пішов під лід разом з байком (відео)

Російський мотоблогер Олександр Юнань провалився під лід під час випробування ексклюзивного байка. Чоловік двічі втрапив у крижану воду. Перший раз разом із транспортом, а другий - просто не встояв на тонкій кризі. Екшн камера відзняла відео, як він чіплявся за транспорт, який тримався на воді.

Незапланована аварія сталася у місті Сортавалі республіки Карелія, куди мотоблогер-мандрівник приїхав випробувати техніку перед великою експедицією на Північний полюс.

"Покаталися лише хвилин 15-20. Повернув до мосту для гарного кадра, і тут же трайк (триколісний мотоцикл, - Ред.) пішов під воду. Сподівався, звісно, що буде холодніше, тобто лід буде міцніше", - розповів 47news Олександр.

Основна особливість байка - колеса низького тиску, які на воді тримаються наче поплавки.

"Він тримався на плаву сам і витримав мене, - каже Юнань. - З трайком нічого страшного не сталося. Години через дві-три його реанімували, завели. Тому він довів свою прохідність, а провалився в найбільш критичній точці, де лід був розмитий".

Друзі мотоблогера викликали рятувальників. З льоду його разом з байком витягали тросом. До слова, вага машини - 350 кілограмів.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення