У Росії на відому журналістку напали з ножем прямо в редакції

 СЕГОДНЯ

У понеділок, 23 жовтня, невідомий увірвався до редакції "Эха Москвы" і поранив ножем ведучу Тетяну Фельгенгауер, журналістка госпіталізована. Про це повідомив головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов.

"Чоловік, який увірвався на радіостанцію з ножем, вдарив в горло ведучу Тетяну Фельгенгауер. Вона госпіталізована, їй поставлений катетер", – розповів Венедиктов.

Він додав, що МВС попереджено про те, що сталося, в будівлі працює поліція. Нападника затримала охорона і передала його правоохоронцям.

За словами Венедиктова, зараз невідомо, в якому стані перебуває журналістка.

"Мені відомо, що вона дихає", – уточнив головний редактор "Эха Москвы".

У соцмережах повідомляють, що зловмисник, який прийшов до редакції радіостанції на Новому Арбаті, спочатку бризнув з газового балончика в обличчя охоронцеві, а потім піднявся на 14-й поверх і вдарив ведучу ножем по горлу.

Як повідомлялося, днем в середу, 20 жовтня, невідомий напав з ножем на відвідувачів торгового центру "Віво" в Сталовой Волі в Польщі.

Нагадаємо, в липні в Швейцарії чоловік з бензопилою напав на людей у філії страхової компанії CSS Assurance в місті Шаффхаузен. Він поранив п'ятьох осіб, двоє з яких отримали серйозні травми.

У Білорусі в Мінську увечері 8 жовтня 2016 року молодий чоловік зайшов до торгового центру "Нова Європа" з заведеною бензопилою, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Першій відвідувачці ТЦ, яку він спробував вбити, вдалося втекти. Після цього підліток накинувся на жінку 1973 року народження і вбив її за допомогою бензопили та сокири-кувалди. Також злочинець заподіяв тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості ще двом жінкам.

Незабаром він був затриманий працівниками і відвідувачами торгового центру, а також співробітники міліції, які прибули.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення