У Росії на військових складах прогриміли потужні вибухи- перші деталі: відео

У понеділок, 5 серпня, в Росії в Красноярському краї під містом Ачинськ прогриміли потужні вибухи, за свідченнями очевидців і місцевих ЗМІ, це вибухали снаряди на складах з боєприпасами.

Про це повідомляє відразу ряд новинних Telegram-каналів з РФ.

Зазначається, що в довколишніх населених пунктах почалася евакуація мирних жителів. МНС залучати до процесу вивезення цивільних осіб не стали - Ачинськ є закритим військовим містом.

"Стовпи диму видно майже у всіх частинах міста. Очевидці повідомляють про евакуацію. МНС поки не залучається - це закрите військове місто. Інформації про постраждалих поки немає", - повідомляють журналісти з місця подій.

Пізніше стало відомо, що вибухи сталися у військовій частині в селищі Кам'янка, недалеко від Ачинська.

"За словами очевидців, в Кам'янці Ачинського районі зараз почалася евакуація населення. Про постраждалих поки не відомо ... Під Ачинском в Красноярському краї вибух у військовій частині селища Кам'янка ... Селище Кам'янка в Красноярському краї евакуюють через вибухи у військовій частині неподалік", - пишуть в ЗМІ.

Адміністрація Ачинська після появи новин про вибух дала коментар.

"НП в районі села Кам'янка (Ачинського району). Чути вибухи снарядів в районі військової частини 74008. До місця події виїхала оперативна група ЄЧДС (Єдина чергова диспетчерська служба). Прохання жителів міста Ачинська зберігати спокій і виключити поїздки в сторону вказаного населеного пункту ", - повідомили в адміністрації.

Обережно: ненормативна лексика, 18+

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення