У Росії напали на маленьку дочку спортсмена, який розкритикував Кадирова

 Meduza

Газета «Московський комсомолець» повідомила про напад на дев'ятирічну дочку «знаменитого бійця, неодноразового чемпіона світу у важкій вазі», який критикував дитячі бої на турнірі в Чечні. У публікації зазначено ім'я чемпіона. Очевидно, мова йде про Федора Ємельяненко, який називав пройшли в Грозному змагання неприпустимими.

Журналістка Єва Меркачева, один з авторів публікації «МК», написала у своєму твіттері, що постраждала саме дочка Федора Ємельяненка.

За даними «МК», напад було скоєно в Москві в кінці минулого тижня. Дівчинку вдарили в груди на вулиці, коли вона йшла додому зі школи. «Спочатку дівчинка не стала нічого розповідати мамі. Але потім її стали мучити болі. Всі вихідні вона пролежала, мама помітила це і вирішила відвести її до лікаря», — розповів неназване джерело «МК».

Дівчинку госпіталізували в Науково-дослідний інститут невідкладної дитячої хірургії та травматології. Їй поставили діагноз «забій грудної клітини та черевної порожнини».

Нагадаємо, що дитячий турнір зі змішаних єдиноборств пройшов в грозненському клубі «Ахмат» 4 жовтня, у ньому брали участь діти глави Чечні Рамзана Кадирова. Знаменитий боєць Федір Ємельяненко, який очолює Союз MMA Росії, висловив обурення у зв'язку з цими змаганнями. Він опублікував пост в інстаграме, де зазначив, що поєдинки були заявлені як показові, але в дійсності це були реальні бої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення