У Росії назвали ім'я людини, якій країна "зобов'язана" кількома загубленими поколіннями

 Апостроф

Помічник президента Росії Владислав Сурков є однією з ключових фігур у побудові сучасної російської ідеології і саме на ньому лежить відповідальність за те, що відбувається.

Про це в ефірі "Эхо Москви" розповів російський журналіст Олександр Невзоров.

"Всі ці соловйови, проханови, дугіни, чапліни, смірнови, мілонови – це не ідеологи. Зрозуміло, що це кордебалет. Вони чесно танцюють, чесно трясуть своїми пачками з берести. Вони, звичайно, всі персонажі з страшного сну, але вони не диригують. І кому все-таки Росія може бути зобов'язана двома-трьома... п'ятьма погубленими поколіннями, абсолютно безповоротних відставанням і майбутнім у вигляді, ймовірно, ядерного попелу – хто цей розумник? Сам Путін, він не генерує ідеї, це не його справа. Він править", - повідав Невзоров.

За його словами радник Володимира Путін є автором ідеї про "особливий шлях" розвитку Росії і саме він прирік країну на занепад.

"Генеральною зіркою цього зомбі-шоу православного відмовився наш дружок Слава Сурков. Принаймні, все, що відбувається, ось той вектор, який очевидний, він прописаний сурковським пером хтиво про те, що Росію тепер чекає кілька століть геополітичної самотності, про те, що ми будемо і далі зберігати нашу таємницю і обороняти нашу унікальність", - вважає журналіст.

При цьому Невзоров упевнений, що реалізація цього плану є програшною стратегією, яка веде Росію до катастрофи.

"Може бути, але, взагалі, декларація особливого шляху – сьогодні це, принаймні, точно путівка або в морг, або кудись в Кунсткамеру. Ось цього традиційно не розуміє Слава Сурков, чому я і не сумніваюсь, що це збіг дуже пристрасної і сильної ідеології, яку він раптом оголив", - резюмував Невзоров.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення